Consells per a banyar a un gos

Si el teu gos, es com Val, i li agrada jugar en el fang o al césped.  Vas a haver de banyar -lo.

Però, com fer-ho?

A continuació, t’explique 10 consells esencials per a banyar al teu gos.

10 CONSELLS PER A BANYAR A UN GOS.

  1. Revisar l’edat del gos: no es pot banyar a un gos quant tinga menys de 8 setmanes, ja que a partir d’eixe temps el gos ja ha generat les seues defenses.
  2. Asegurar-nos que estiga sa, aixi com que no tinga alguna malaltia, ja que si no ho tenim en compter, podem jugar amb la seua salut, i això es l’ultim que volem.
  3. Adaptar el gos a la banyera: tindre’ l assentat o de peu en la banyera pot ajudar molt, perque si el primer bany resulta agradable, en el futur seran molt mes facils de realisar.
  4. Utilitzar sols xampú per a gossos: es important usar un xampú exclusivament per a gossos, que està especialment formulat per a cadells i la seua pell sensible.
  5. No allargar els banys: soles es deu banyar a un gos dos voltes al mes.
  6. Desenrotllar rutines: al principi no li agradarà, però si s’establix una rutina fixa el seu gos es sentirà mes còmode en els banys.
  7. Usar aigua tèbia: passa-li menudes quantitats d’aigua pel seu cos. Açò, ajudarà a que el seu gos s’aclimate a la sensació i la temperatura de l’aigua.
  8. Tindre paciència: es molt provable que no pugues completar el primer bany. Per això, es necessari intentar-ho varies voltes per a que s’acostume a la rutina. Has de tindre paciència.
  9. Estar be preparat: abans de començar a banyar al seu gos, Assegurat de tindre tots els elements que se necessiten a la mà. Reunix el xampú, una tovalla i algun recipient per a retindre l’aigua per a glopejar. Este ultim li ajudarà a no tindre aigua o sabo en els ulls i orelles.
  10. Netejar les orelles: també deu tindre un drap de cotó o un pany suau. Estos son ideals per a la neteja de les orelles i la cara.

Banyar a un gos pot aplegar a ser la part mes fàcil en el proces de ser amo d’un gos. Soles fa falta temps per a crear una rutina que funcione.

Ànim que es molt divertit!